* Kaneelkoek

Voor degene die al erg lang aan het wachten zijn op dit recept!

250 gram bloem
250 gram fijne suiker
1 eetlepel kaneel
2 theelepels bakpoeder
2 eieren
2,5 dl melk
130 gram gesmolten roomboter

3 eetlepels (fijne) suiker
3 theelepels kaneel

Verwarm de over voor op 180 graden
Bekleed de bakvorm met bakpapier

Bloem, fijne suiker, kaneel en bakpoeder mengen;
Eieren en melk kloppen en door de bloemmix spatelen met een ijzeren lepel;
Gesmolten roomboter door het geheel mengen;
Giet 1/2 van de bloempap in bakvorm en bestrooi met 2/3 van het suiker-kaneelmixje;
Giet de rest van de bloempap erover en de rest van het suiker-kaneelmixje.

Bak de koek in 30 minuten;
20 minuten in de bakvorm af laten koelen;
dan op een rooster om verder af te laten koelen (dan smaakt hij het lekkerst).

Lekker met een bakkie thee op de bank!